Welkom op de website van PIT

Mijn naam is Tanja Caradonna-Moeliker.

De rode draad van mijn focus in mijn leven is, met mijn nieuwsgierigheid en drang naar vernieuwing, gericht op bewustzijn verruiming, persoonlijke groei en heling. Hier raak ik niet in uitgeleerd en blijf ik onderzoekend.

Vele jaren ervaring heb ik opgedaan binnen de gezondheidszorg; aanvankelijk ben ik werkzaam geweest als paramedicus. Hier bemerkte ik al gauw dat mijn interesse veel meer uitgaat naar de combinatie en interactie tussen lichaam en geest. Ik ben me daarom door de jaren heen meer gaan ontwikkelen in de werking en beïnvloeding van deze interactie. Mijn verwondering gaat uit naar de pracht en complexiteit van onze geest uitgedrukt via het lichaam. Waar verschillende niveaus, ingangen en mogelijkheden zijn om invloed uit te oefenen. De combinatie is voor mij essentieel.

Ik werk met hart en ziel en mijn talent is om mensen daarin te raken.

Mijn overtuiging van waaruit ik werk is dat alles in essentie aanwezig is om tot ontwikkeling te komen, Pit (begeleiding) is een verwijzing naar deze latente aanwezigheid. Die geactiveerd kan worden, net zoals wanneer je een zaadje in de grond kan stoppen om het tot ontwaken te laten komen. Waarbij voor het ontkiemen de grond als voedingsbodem medebepalend is.

Tanja Caradonna